Nieukoop Metaal Services is een bedrijf dat in 2012 is opgericht.De voornaamste werkzaamheden bestaat uit het plaatsen van contructie- werk en montage van trappen- hekwerken en leuningen bij zowel bij particulieren als bedrijven.


Nieukoop Metaal Services  is al langer actief in het metaalwerk maar heeft in 2012 besloten het roer om te gooien en zich voornamelijk op deze werkzaamheden te gaan specialiseren.

Nieukoop Metaal Services  beschikt  over goede vakgerichte mensen die op het gebied van hout- glas en verschillende soorten metalen de juiste “know how” bezitten.


Onze  klandizie bestaat voornamelijk uit bedrijven die voor particulier en bedrijf hun producten  leveren en waarvoor wij als Nieukoop Metaal Services de montage voor onze rekening nemen.Maar ook kunt u terecht bij ons voor o.a.


  Het leveren en plaatsen van verdiepingsvloeren .


  Het leveren en plaatsen van verschillende soorten draagbalken en of draag-contructies.


  Het leveren en plaatsen van stalen deur of raam kozijnen.  Ook maken wij hekwerken op maat voor binnen en buiten.Voor speciale op maat gemaakte ideeën neemt u gerust contact op met ons.


Voor evt. lopende werken kijk ook eens op onze linkedIn : 


Kees Nieukoop  Nieukoop Metaal Services


Wie zijn wij

Disclaimer

Voorwaarden

Verhuur

Sitemap

Werkplaats

06 30382999
home contact projecten
producten services
Nieukoop  Metaal  Services B.V.  Matersteeg  12  4268 GB    Meeuwen  Tel: 06 30382999   KVK 70192618  BTW nr: NL858.183.869.B01